krimi

2019.02.28. 17:20

Áramlopás, drog, fegyverek: élvezte az életet két siklósi férfi – videó!

Orvvadászat, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés, lopás és kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítják őket a siklósi rendőrök.

bama.hu (Forrás: BMRFK)

A Siklósi Rendőrkapitányság nyomozói a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével február 27-én 5 órakor Siklós külterületén fogtak el egy 47 éves férfit, mivel felmerült annak a gyanúja, hogy engedély nélkül tartott vadászlőfegyver van a birtokában.

A rendőrök a férfi siklósi házában kutatást tartottak, ahol két, engedély nélkül tartott vadászlőfegyvert, valamint 354 darab hozzájuk tartozó éles lőszert, egy gázriasztó fegyvert, illetve összesen bruttó 755 gramm kábítószergyanús növényi származékot, készpénzt és kábítószerrel szennyezett tárgyakat foglaltak le.

Kiderült, hogy a férfi társával – egy 56 éves siklósi férfival – 2015 januárja és 2017 júliusa között Siklós külterületén több alkalommal illegálisan ejtett el vadakat, amelyeket ezt követően otthonába szállított, és feldolgozott. A rendőrök a helyszínen azt is megállapították, hogy az ingatlanban a villamos áramot szabálytalanul, a mérőóra megkerülésével kötötték be, így jogosulatlanul vételezték az áramot.

A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A 47 éves férfit bűnügyi őrizetbe vették, ellene többrendbeli lopás, illetve orvvadászat, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés, és kábítószer-kereskedelem, míg 56 éves társa ellen lopás, és orvvadászat bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában