krimi

2019.02.26. 14:00

Magányos lányt támadtak meg Pécsen a sötét utcán

Sokszor történt már, hogy fiatal lányok egyedül indultak haza az éjszaka kellős közepén bulikból, szülinapi zsúrokból. Sajnos volt olyan eset, ami nem a legjobban ért végett. A minap egy fiatal hölgy Facebook-oldalán írta le támadásának történetét, hogy mások is okuljanak belőle.

Zs. J.

Mint írta, a hétvégén egy pécsi belvárosi szórakozóhelyen buliztak a barátnőjével, zárórakor közösen léptek ki a teremből. A barátnője taxiba ült, de mivel ő mindössze pár méterre lakott a szórakozóhelytől, úgy döntött, nem tart vele, inkább hazasétál. Ahogy ment a szűk utcán, lépteket hallott a háta mögött. Először azt gondolta, mások is erre vették útjukat a buliból, ám egyszer csak valaki hátulról nagy erővel meglökte, és a táskáját leszakította a válláról. Az illető ezután elfutott. A hölgy beszámolója szerint, szerencsére nagyobb baj nem történt, kisebb zúzódásokkal megúszta a támadást.

Mi ennek a tanulsága? – tette fel a kérdést. „Soha nem indulok el egyedül semerre, még akkor sem, ha csak a szomszéd utcáig kell mennem. Vagy többen megyünk haza, vagy taxit kell hívni. Nagyobb baj is lehetett volna, én megúsztam szerencsére ennyivel. Ti előzzétek meg a bajt.” A bejegyzést sokan megosztották, megköszönték. Mint írták, nekik is van szórakozni induló gyermekük, ezért érdemes felhívni a leselkedő veszélyekre a figyelmet.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Baranya Megyei Rendőr-kapitányság sajtóosztályát, akik közölték, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában