krimi

2019.02.14. 17:30

Menekült a rendőrök elől, árokba borult egy sofőr Mohács közelében

A Pécsi Újság.hu értesülése szerint csütörtökön délelőtt egy autós nem állt meg a rendőrök jelzésére Mohácson, ezért üldözőbe vették. A kocsi Lánycsók közelében lesodródott az útról és árokba csapódott.

M. B. (Forrás: Pécsi Újság.hu)

Fotó: Shutterstock

A Pécsi Újság.hu egyik olvasója értesítette a lapot a csütörtökön délelőtt az 57-es főúton lezajlott autós üldözésről.

Elmondása szerint egy sofőr nagy sebességgel menekült Mohács irányából Lánycsók felé az őt üldöző rendőrök elöl, egészen addig, míg lesodródott az útról és árokba csapódott. Ekkor a rendőrök körbevették a kocsit és fegyvert fogtak a sofőrre.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon megerősítették, hogy történt ilyen eset, amit „válaszadásuk időpontjában a Mohácsi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgál, annak részleteiről jogszabály engedélyének hiányában nem áll módjukban bővebb felvilágosítást adni„.

A lap úgy tudja, az autóst Mohács belterületén próbálták megállítani a rendőrök, azonban a jelzésükre fittyet hányva a sofőr menekülőre fogta, ezt követően vették üldözőbe.

Az, hogy szabálysértési eljárás keretében vizsgálódnak, azt jelenti, hogy bűncselekmény gyanúja – legalább is egyelőre – nem merült fel. Nem kizárt, hogy az autós ittas volt, s ezért nem állt meg a rendőrök jelzésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában