Elbeszélgettek a vagyonvédelemről

2019.06.20. 16:15

Mohácson és környékén is kávézhattak a rendőrökkel

A bűnmegelőzési előadók szerdán Dunaszekcsőn és Bárban, míg csütörtökön Mohácson és Bólyban várták egy csésze kávé melletti beszélgetésre az érdeklődőket.

bama.hu

 

A kötetlen beszélgetés során az emberek közvetlenebb módon kérdezhettek az őket leginkább érintő problémákról, a legtöbben az otthon védelmével kapcsolatban kértek tanácsokat a szakemberektől.

A rendőrök felhívták a figyelmet arra, hogy, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet az otthon és a tulajdon védelmére. A vagyonvédelmi tanácsok mellett tájékoztatták a résztvevőket a sértetté és az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeiről is.

Beszéltek a kamerák, illetve a kamerarendszerek előnyeiről és fontosságáról, és arról, hogy ezek az eszközök a megelőzés mellett a felderítésben is jól hasznosíthatók, mivel a megfelelő felbontású felvételek segítik az elkövetők azonosítását.

A kamerarendszer egyéb vagyonvédelmi rendszerekkel is összeköthető, akár riasztást is küldhetnek számunkra vagy a távfelügyelet számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában