krimi

2019.08.29. 09:23

Ittasan okozott balesetet egy pécsi asszony, majd elaludt a kocsijában

Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség az ellen a nő ellen, aki ittasan vezette a gépkocsiját, balesetet okozott, majd a rendőrökre várva gépkocsijában elaludt. 

A pécsi nő májusban, miután megivott közel hrirom liter bort, beült a kocsijába, majd elindult a 6-os főúton, kifelé a városból. Ittassága miatt az egyik kereszteződésben figyelmen kívül hagyta a rá vonatkozó elsőbbségadási szabályt, behajtott a körforgalomba és nekiütközött egy előtte haladó teherautónak.

Az ütközést követően mindkét autó félreállt a közeli buszmegállóba, hogy a vádlott és a másik sofőr megvárja a rendőri intézkedést.

A nő a baleset idején súlyos fokú alkoholos befolyásoltság alatt állt, és amíg a rendőrökre vártak, elaludt autójában. A vádlott csak akkor ébredt fel, amikor a nyomozó hatóság tagjai a vállát megmozdították.

A nő elismerte az ittas járművezetést, így az ügyészség arra tett indítványt, hogy a bíróság vele szemben tárgyalás nélkül büntetővégzéssel pénzbüntetést szabjon ki, és tiltsa el a közúti járművezetéstől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában