krimi

2019.10.15. 07:00

Meztelenül ugrott ki az ablakon az agresszív férje elől menekülő asszony

Sajnos elég brutális ügy tárgyalása folytatódik csütörtökön a Szigetvári Járásbíróságon. A vádlott személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények miatt áll a bíróság előtt.

HLB

A vádirat szerint egy nő házassága megromlott a vádlott férjjel, ezért aztán albérletbe költözött közös és a korábbi frigyéből származó gyerekével, ugyanakkor a férfi rendszeresen felkereste őket.

Tavaly júliusban az egyik ilyen alkalom során – amikor a gyerekekre a nagyszülők vigyáztak – a férfi féltékenységi rohamot kapott, s úgy megütötte feleségét, hogy az asszony a földre zuhant, majd a hajánál fogva az ágyhoz húzta, miközben életveszélyesen megfenyegette.

A „férj” felkapott egy 13 cm pengehosszúságú kést, a nőt – ismét a hajánál fogva – kirángatta a konyhába, ahol levágta asszonyáról a ruhát, aztán meg akarta erőszakolni. Erre végül nem került sor, de folyamatosan ütötte és rugdosta feleségét. A szobába visszatérve folytatta a bántalmazást, a késsel több helyen is megsebesítette a nőt, levágta a haját – „hogy ne kelljen soha többé senkinek” –, s többször is megfenyegette, hogy megöli.

A támadás után mindketten elaludtak, ugyanakkor másnap reggel minden folytatódott elölről, végül az asszonynak sikerült meglépnie, amikor a férfi a kiment a konyhába: meztelenül kiugrott a szoba ablakán és futni kezdett egy közeli tó felé. A vádlott késsel a kezében azonnal a nyomába eredt, erre az asszony félelmében beugrott a tóba, noha nem tudott úszni. A férfi utánaugrott, visszaráncigálta a házba, ahol kétszer megütötte, majd – mintha mi sem történt volna – nyugovóra tértek...

Miután a nő ébredt fel hamarabb, a férfi telefonján sms-ben értesítette barátját, aki szólt a rendőrségnek. Az asszony a bántalmazás során zúzódásokat szenvedett, beszakadt a dobhártyája és eltört az orra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában