krimi

2019.11.04. 16:50

A pécsi gyilkos továbbra is köztünk jár

A rendőrség augusztus elején ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki egy pécsi gyilkosság kapcsán.

Zs. J.

A napokban megkerestük a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy sikerült-e elfogniuk a tettest, vagy érkezett-e bejelentés a gyilkossággal kapcsolatban.

Megkeresésünkre annyit közöltek, hogy a nyomozásra való tekintettel további részleteket nem árulhatnak el, és hozzátették, a díjkitűzés továbbra is érvényben van. Amint korábban megírtuk, július 15-én Pécsett, a Debreceni Márton utcában egy bokros területen találták meg egy 74 éves pécsi férfi holttestét. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője augusztus 12-én nettó ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan adatokkal rendelkezik, amely segítségével a gyilkost be tudják azonosítani, hozzájárul az elfogásához. Bejelentést a 06-72/504-400-as, a 06-80/555-111-es ,,Telefontanú” zöld számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve személyesen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán lehet tenni munkaidőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában