krimi

2019.12.04. 07:00

Visszarabolta szeretőjétől hűtlen feleségét egy szerelmes férj

Szerdán a Komlói Járásbíróságon folytatódik annak férfinek a büntetőpere, akit személyi szabadság megsértésével ás más bűncselekményekkel vádolnak. A vádirat szerint ugyanis több társa segítségével „visszarabolta” a korábban őt elhagyó feleségét.

HLB

A vádhatóság szerint az elsőrendű vádlott férj házassága megromlott feleségével, aki ezért elköltözött egy másik településen élő férfihez. A férfi két gyerekével – köztük a negyedrendű vádlottal – maradt magára.

Azonban nem hagyta ennyiben, elhatározta, hogy ha kell, akkor erőszakkal is visszaszerzi hűtlen asszonyát. Fiával és két másik segítőjével eldöntötték, hogy amikor a nő a hajnalban munkába indulva buszra vár, akkor betuszkolják autójukba – elkerülendő a nő akkori élettársát.

A terv kezdetben jól alakult, noha az asszony hangosan tiltakozott az erőszak ellen, de sikerült beerőszakolniuk a kocsiba és a volt férj házához mentek. A férj kirángatta a kocsiból egykori szerelmét, dulakodtak, de a nő közben több sms-t is küldött élettársának azzal az üzenettel, hogy elrabolták. Az élettárs érte indult kocsival, közben értesítette a rendőrséget.

Amikor a sértett élettársa a házhoz ért, a sértett ki akart hozzá menni, de az elsőrendű vádlott nem engedte. A sértett ekkor az öklével kitörte a bejárati ajtó üvegét, erre az élettársa a gépkocsival, nagy sebességgel az udvarra hajtott, ám az őt figyelő elsőrendű és negyedrendű vádlott ekkor egy vasvillát, illetve egy vascsövet kapott fel és ütni kezdték a személygépkocsit. A sértett élettársa ekkor menekülésképp sikeresen kitolatott az udvarról. Ekkor érkeztek meg a rendőrök.

A kocsiban 77 ezer forint kár keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában