krimi

2020.05.15. 20:22

Tán a bankrablót hajkurászták a zsaruk a Komlói úton?

Rengeteg rendőr jelent meg hirtelen pénteken délután Pécsen, a Komlói út fehérhegyi szakaszán, egyik olvasónk, Zoltán fotót is küldött a gyülekezetről. Utánajártunk, hogy vajon kit kaphattak el az egyenruhások...

dg

Fehérhegyen, a Komlói úton az egyik jelzőlámpánál rengeteg rendőr vett körbe péntek délután egy BMW autót. Akkor még reménykedhettünk abban, hogy talán a kedden a Komlói út elején lévő takarékbankfiókot kirámoló férfit sikerült elkapni.

Mint megtudtuk, sajnos nem a bankrablót fogták el a rend éber őrei, hanem egy másik jómadarat. A rendőrség tájékoztatása ugyanis 13 óra 49 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsen, a belvárosban megrongáltak két járművet. A rendőrök nem sokkal ezután a Komlói úton elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van. Ellene rongálás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában