baleset

2020.08.23. 10:01

Árokba hajtott egy autó a 6-oson, egy ember meghalt

Árokba hajtott egy személyautó vasárnap kora reggel a 6-os főúton Szekszárdnál; a kocsi egyik utasa meghalt – közölte a rendőrség a honlapján.

Szekszárd, 2020. augusztus 23. Összeroncsolódott személyautó a 6-os fõúton Szekszárdnál 2020. augusztus 23-án. Az autó ismeretlen körülmények között lesodródott az úról, áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, és árokba hajtott. Az autó egyik utasa a helyszínen meghalt. MTI/Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint az autó Pécs irányából haladt Szekszárd felé, amikor ismeretlen körülmények között lesodródott az úról, áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, és árokba hajtott. Az autó egyik utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrségi közlés szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon sávzárás van érvényben, a forgalmat rendőrök irányítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában