Jelentkezzen, aki látta!

2020.10.02. 14:21

Halálos gázolás Pécsett: szemtanúk jelentkezését várják

Halálos gyalogosgázolás történt Pécsett, a rendőrök szemtanúkat keresnek.

bama.hu

Budapest, 2020. április 9. Egy lakót szállít el védőruhába öltözött mentő a fővárosi önkormányzat Pesti úti idősotthonából 2020. április 9-én. Immár több mint százan megfertőződtek és öten meghaltak az intézményben, jelentette be Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

A Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat halált okozó közúti baleset okozása miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy helyi járatú autóbusz csütörtökön12 óra 35 perckor Pécsett, az Indóház téren lévő buszmegállóból elindulva áthajtott egy gyalogosan közlekedő idős asszonyon, aki egyelőre tisztázatlan okból az autóbusz alá került.

A gyalogos a kórházba szállítását követően meghalt.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a buszmegállóban tartózkodott, vagy látta a balesetet, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Képünk illusztráció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában