Nem volt sportszerű

2020.10.23. 18:00

Sok pénzbe került az ökölcsata a kézipályán

Gyorsított eljárásban 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a Kiskőrösi Járási Ügyészség a napokban azt a siklósi kézilabdázót, aki idén szeptember 16-án a Kiskőrös-Siklós kézilabda-mérkőzésen brutálisan megverte az egyik hazai játékost.

Zs. J.

A vádirat szerint, a mérkőzés vége előtt az egyik kiskőrösi és siklósi játékos között konfliktus alakult ki. Ezt látta a siklósi játékos apja, aki szintén játékosként a cserepadon ült.

Berohant a pályára, meglökte a kiskőrösi játékost, aki földre került. Ekkor a hátára térdelt, és ököllel ütni kezdte. Ezt látva a pályára szaladt mindkét csapat, és hatalmas tömegverekedés alakult ki a játéktéren. Később az öltözők előtti folyosón újra összetalálkozott a két sportoló. A siklósi férfi ekkor nagy erővel pofon ütötte a korábban bántalmazott hazai játékost.

Az ügyészség a siklósi férfit nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt pénzbüntetésre ítélete jogerősen. Zs. J.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában