krimi

2021.01.29. 13:49

Újabb közlekedési vita fajult ver(eked)éssé Baranyában

Egy gépjárművezető tett bejelentést január 28-án 9 óra előtt pár perccel arról, hogy egy közlekedési vita során autóját megrongálták, majd őt is bántalmazták.

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

A rendőrök beazonosították, majd pár órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket, egy 48 éves szentlőrinci, egy 33 éves pécsi, valamint egy 32 éves ócsárdi lakost.

A gyanú szerint a három férfi Magyartelek és Kisasszonyfa között közlekedési vitába keveredett a sértettel. A nézeteltérés odáig fajult, hogy autójukkal megálltak, majd a vita során a sértett járművére több alkalommal ráütöttek, az egyik visszapillantó tükröt letörték. A gépkocsiból időközben kiszálló férfit lökdösték, sőt meg is ütötték, majd elhajtottak a helyszínről.

Előállításukat követően mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, ellenük csoportosan elkövetett garázdaság, míg a 48 éves szentlőrinci férfi ellen rongálás miatt is nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában