tragédia

2021.09.01. 10:38

Borzalmas baleset a 6-oson: senki sem állt meg, nyilatkozta a szemtanú

Nagy fekete füstre lett figyelmes szerda reggel a 6-os főút szilágyi elágazónál egy autós, aki Bonyhádról Pécsre tartott 6 óra 46 perckor.

Zs. J.

Forrás: BMKI

– A BMW-s, a kamionos elbeszélése szerint, hirtelen próbált a szilágyi elágazónál letérni. Az ütközést már nem tudta elkerülni a kamion sofőrje. Nagy csattanás volt, minden tört – emlékezett vissza a balestre az egyik szemtanú, akit telefonon sikerült elérnünk. – Minden reggel erre megyek munkába, nem volt nagy forgalom szerda reggel. A balesetkor több autó közlekedett az úton, de senki sem állt meg – tette hozzá.

Az általunk felkeresett szemtanú rögtön hívta a mentőket, illetve amint félreállt a kocsijával, utasa a kamionoshoz sietett és kisegítette a vezetőt a járműből, ami az útszéli árokba dőlt. Mint közölte a szemtanú, kavicsot szállított a kamion és valószínű a súlya döntötte az árokba. A kamionsofőr nem sérült meg, de sokkot kapott.

– A mentősök kérdezték, hogy kell-e tűzoltókat riasztani a helyszínre – emlékezett vissza a reggeli balesetre a férfi. – Közöltem, hogy a kamionból üzemanyag szivárgott az úttestre, illetve nagyon roncsolódott a BMW, rengeteg törmelék szóródott az útra. Annyit láttam, nagy a baj, a személyautó sofőrje beszorult.

Mint a baleset kapcsán megírtuk reggel, a helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, illetve több mentő és tűzoltó érkezett. A halálos balesettel kapcsolatban a rendőrség annyit közölt lapunkkal, hogy a BMW a kora reggeli órákban eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, ahol egy kamionnal ütközött. A személyautóban ketten utaztak, egy 46 és 49 éves férfi, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A balesetnek egy harmadik személyautó is részese volt. bben a járműben szintén ketten utaztak, őket könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

A helyszínelés és műszaki menés ideje alatt teljes útzár van, az autósokat a régi 6-osra terelik.

További képek korábbi cikkünkben!

https://www.bama.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/teljes-utlezaras-baleset-tortent-a-dombay-tonal-4054904/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában