Krimi

2022.03.20. 08:28

Felszívódott a nagykállói férfi, miután megjavították az autóját

Police.hu

Fotó: Shutterstock

Befejezte a vizsgálatot a rendőrség annak a férfinak az ügyében, aki fizetés nélkül távozott a megjavított autójával Pécsről.


Csalás miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy nagykállói férfi ellen, aki tavaly nyáron károsította meg az egyik pécsi autószervízt úgy, hogy nem fizette ki a számláját. 

 

A megalapozott gyanú szerint a 27 éves férfi 2021. július 1-jén kereste fel a szervízt nagyértékű gépkocsijának javításával kapcsolatban. Az autószervíz a javítást elvállalta, és a várható költségekről tájékoztatta a megrendelőt. 

 

A férfi július 28-án Pécsett, a jármű javítását követően vette át az autót a szervíz ügyvezetőjétől, azonban a próbaút után anélkül távozott, hogy a munkadíjat kifizette volna. 

 

Ezt követően a szervíz megkereséseire nem reagált, a telefonhívásokat nem fogadta, a sértett számára elérhetetlenné vált. A férfi a bűncselekménnyel 750 ezer forint kárt okozott, az eljárás során a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.


A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pécsi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Címkék#police

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában