Krimi

2022.03.23. 13:14

Sportcipőt és kabátot lopott egy férfi a siklósi vásárcsarnokból

A rendőrök pár órán belül elfogták, majd kihallgatták azt a fiatalembert, aki betört a siklósi vásárcsarnokba.

police.hu

Fotó: Shutterstock

A siklósi nyomozók 2022. március 22-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 24 éves egyházasharaszti férfit. A megalapozott gyanú szerint a férfi március 21-én 22 óra 30 perc és március 22-én 2 óra között befeszítette a siklósi vásárcsarnok ajtaját, majd bement az épületbe, ahol az egyik ruhaüzlet ajtajáról letépte a redőnyt, és onnan eltulajdonított egy sportcipőt. 

 

Ezután a csarnokban lévő fogasról ellopott egy kabátot, majd a húsboltba is megpróbált betörni, ugyanis az üzlet oldalán lévő redőnyt letépte, a mögötte lévő üveggyapotot pedig kiszaggatta, azonban a helyiségbe nem jutott be. 

 

A férfi az egyik zöldségeskocsit is átkutatta, a rajta lévő ládákat szétdobálta, az egyiket össze is törte. A rendőrök hamar beazonosították a feltételezett elkövetőt, ugyanis a helyszínen otthagyta a mobiltelefonját és az iratait is. 

 

Ezután a lakásáról előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásán beismerte tettét. Az eltulajdonított cipőt és kabátot megtalálták nála, majd lefoglalták azokat. 

 

Ellene lopás, valamint lopás kísérlete miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában