Akar félmillió forintot keresni?

2022.09.02. 18:00

A mai napig nem találták meg az idős férfi gyilkosát

Egy holttestet találtak 2019 nyarán Pécsett, a Debreceni Márton utcában egy bokros területen. A gyilkost még ma is keresi a rendőrség

Zs. J.

A kép illusztráció

Fotó: Pesti Tamás

A rendőrség 2019 augusztusában egy közleményt adott ki, hogy egy 74 éves pécsi férfi június 28-án elindult pécsi otthonából rokonaihoz, ahonnan június 30-án kellett volna hazaérkeznie.

A férfi holttestét 2019. július 15-én Pécsett, a Debreceni Márton utcában egy bokros területen találták meg. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a férfi halála az eltűnésének időpontjára tehető, halálát pedig idegenkezűség okozta.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során elmondja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A gyilkost azóta is keresi a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában