Szakmai együttműködés

2022.12.16. 17:44

Évet értékeltek az áldozatsegítők Baranyában

„Fókuszban az áldozat” elnevezésű programjával kapcsolatban szervezett évértékelőt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, amelyen az áldozatsegítés szakterületen együttműködő szervezetek, segélyszervezetek is részt vettek.

Zs. J.

Forrás: police.hu

A december 15-én megtartott évértékelő rendezvény keretében Szijártó István rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány nevében Harmati Béla rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes a program keretén belül nyújtott kiemelkedő tevékenységének elismeréseként oklevelet adományozott a résztvevőknek.

Az egyeztetés során Patai Péter, a Pécsi Áldozatsegítő Központ koordinátora előadásában méltatta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival folytatott szoros szakmai együttműködést, valamint az áldozatok érdekérvényesítését elősegítő társintézményi összefogást. Előadása során kiemelte, hogy a fenti folyamat eredményeként kiemelkedő áldozatelérési mutatókat tudhat magáénak a Baranya megyei áldozatsegítő szervezetrendszer.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában