Nem került elő

2023.04.29. 13:17

Fél éve jelentette a férj a felesége eltűnését

Zs. J.

Fotó: Sergey Voevodin

A rendőrség honlapján egy ideje nem elérhető a „Körözések” rovat, ahol olyan személyek nevét, fotóját közlik, akiket eltűnés vagy valamilyen bűncselekmény miatt keresik. Mint írják, „a szolgáltató átfogó informatikai karbantartást, illetve fejlesztést végez, ezért a rendőrség honlapján található adatok átmenetileg nem elérhetőek.”

 

A rendőrségi honlap körözési oldalát azért kerestük fel, hogy megtudjuk, hogy a 60 éves pécsi Fazekas Jenőnét továbbra is keresik-e, vagy sikerrel járt a nő felkutatása. A nő eltűnését párja február 27-én jelentette be. Mint akkor közölte, az élettársa 2022. október 13-án délelőtt a pécsi Pákolitz István utcai otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A rendőrség sajtóosztályától telefonon kértünk segítséget, s mint megtudtuk, Fazekas Jenőné egyelőre nem került elő.

Alig értünk beszélgetésünk végére, amikor kiderült, egy újabb eltűnést jelentettek be a rendőrségen. Egy 13 éves lány, Kalányos Szamanta, április 25-én 19 órakor távozott a pécsi, Pákolitz István utcai otthonából, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A 13 éves lány körülbelül 165 centiméter magas, teltebb testalkatú, hosszú, sötét színű haja és barna szeme van.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában