Időseket zaklatott

2023.05.24. 12:00

Gyanús fekete autó okozott riadalmat Pécsváradon

A közösségi oldalon jelent meg a napokban egy bejegyzés, hogy Pécsváradon idős embereket szólítottak le egy fekete autóból.

Zs. J.

Fotó: PV productions

Mint ahogy írták: a sofőr felajánlotta az idősebbeknek, hogy szálljanak be, és ő elviszi őket oda, ahová mondják. Rendőrségi feljelentés lett az ügyből. 

– Május 18-án egy nő értesítette az egyik körzeti megbízott kollégánkat arról, hogy Pécsváradon, a Kossuth Lajos utcában az édesanyját egy fekete járműből megszólították. A járműben ülő azt kérdezte az idős nőtől, hogy vigye-e haza. A feltett kérdésre a nő határozott nemmel válaszolt, így az autós továbbhajtott. Az idős nőt sérelem, kár nem érte, a sofőr nem kínált semmit eladásra, és erőszakos sem volt. 

Az eset kapcsán jogsértés nem volt megállapítható, így rendőri eljárás nem indult – válaszolta megkeresésünkre a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya, akik hozzátették, hogy azonban az esetleges jogsértések észlelésével kapcsolatos bejelentés minden esetben a rendőrség segítségére szolgál, ami megteszi a szükséges intézkedéseket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában