Kocc

2023.05.16. 09:08

Több baleset is történt a pécsi utakon

Hétfő délután három baleset is történt Pécsett.

Fotó: saravuth

Az első a Siklós út és a Táncsics utca kereszteződésénél történt. Szerencsére mindenki megúszta sérülés nélkül, azonban rendőri intézkedésre szükség volt, hisz a felek nem tudtak megegyezni egymással. 

Kozármislenynél, az Üszögi úton, az 57-es út irányába egy autó balra szeretett volna kanyarodni a kereszteződésben. Vélhetőleg az elsőbbségi kötelezettségének nem tett eleget és így összementek. Értesüléseink szerint a balesetben hárman sérültek meg, ketten könnyeben, egy személy súlyosan. 

Az éjszaka folyamán a Budai Vámnál történt baleset egy koccanásnak tudható be, amely során nem történt személyi sérülés, anyagi káros baleset volt. 

A hirtelen és sok mennyiségben lezúduló eső következtében a látási viszonyok nem éppen kedvezőek az esti autózásoknak. Éppen ezért is fontos, hogy a megfelelő sebességet válasszuk meg és az elsőbbségi kötelezettségeinknek eleget tegyünk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában