Kattan a bilincs

2023.06.12. 16:33

A drog mennyisége kicsi, a bűntett még is nagy - videó

A rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását annak a 22 éves pécsi férfinek, aki a gyanú szerint drogot árult.

Bama.hu

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai június 8-án egy férfit fogtak el Pécsett. A rendőrök egy 22 éves férfit, valamint egy testvérpárt, egy 25 éves férfit és egy 22 éves nőt állították elő a rendőrkapitányságra.

A 22 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy egy műhelyben kábítószert tárolt, és kereskedett is a droggal. A nyomozók egy pécsi műhelyben megtartott kutatás alkalmával kábítószer termesztéséhez szükséges eszközöket, valamint több mint 200 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak, amelyből az elfogását megelőzően értékesített a testvérpárnak. A kutatást végző rendőrök a vevők gépkocsijában is találtak kábítószer gyanúját keltő növényi származékot.

A testvérpár ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult büntetőeljárás, a díler ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer- kereskedelem bűntett miatt nyomoz a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezték a férfi letartóztatását, amelyet a járásbíróság elrendelt.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában