Baleset

2023.08.13. 14:46

Frontális karambol történt a 66-os úton Pécs határában

Forgalmi akadály alakult ki a baleset miatt a Komlói úton..

Bama.hu

Olvasónk képe a helyszínről!

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi Pécsen, a 66-os főút Komlói úti szakaszán, a 4-es és 5-ös kilométerszelvények között vasárnap délután kettő óra körül - adta hírül a Katasztrófavédelem. A városi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen négyen utaztak.

A társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol két sávon forgalmi akadály alakult ki a baleset miatt.

Úgy tudjuk, a helyszínre 3 mentőautót riasztottak,  a sérülések fokáról egyelőre nem kaptunk információt!

Helyszíni, meg nem erősített információk szerint az egyik autó a négy sávos úton akart megfordulni, ez okozhatta a balesetet.

Frissítés:

Mint a rendőrségtől megtudtuk, 2023. augusztus 13-én 14 óra körül egy személygépkocsi közlekedett a 66-os főúton Pécs irányából Árpádtető felé a külső forgalmi sávban. Haladása során jobbra irányjelezve letért a jobb oldali kavicsos területre, ahonnan megfordulási szándékkal balra visszakanyarodott a 66-os főútra Pécs irányába. A járművezető kanyarodás közben nem biztosított elsőbbséget az előzőleg vele azonos irányban a belső forgalmi sávban egyenesen közlekedő személyautó részére, és összeütköztek. A balesetben mindkét gépjárművezető, illetve a vétlen autóban az utas is megsérült, őket a mentő kórházba szállította.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában