Összefoglaló

2023.08.04. 12:30

Tűzesetek és baleset borzolta a kedélyeket csütörtökön

A Baranya vármegyei tűzoltóknak öt káresetnél kellett beavatkozni a csütörtöki nap folyamán.

Bama.hu

Forrás: katasztrófavédelem/Siklós HTP

Személyautó és kamion ütközött

Személyautó és nyerges vontató ütközött össze csütörtök kora délután Cserkút külterületén. A balesethez a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a helyszín biztosítása mellett átvizsgálták a járműveket és áramtalanították a személyautót. A benne utazó sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentősök kórházba szállították.

Melléképület égett Nagytótfalun

Teljes terjedelmében égett egy melléképület teteje csütörtök délután Nagytótfalun, a Petőfi utcában. A tulajdonos a tűzoltók kiérkezése előtt kerti tömlővel megkísérelte eloltani a lángokat, azonban nem járt sikerrel. A tűzesethez a siklósi és a villányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat. Az épület teteje beszakadt, a benne tárolt bútorok, eszközök megsemmisültek. A melléképületről másra nem terjedtek át a lángok, személyi sérülés nem történt.

Forrás: katasztrófavédelem/Siklós HTP
Forrás: katasztrófavédelem/Siklós HTP
Forrás: katasztrófavédelem/Siklós HTP
Forrás: katasztrófavédelem/Siklós HTP
Forrás: katasztrófavédelem/Siklós HTP

Raktárépület tetején gyulladt meg a szigetelés

Munkálatok közben keletkezett tűz egy Siklósi úti raktárépület tetején, csütörtök délután Pécsett. A tetőn a szigetelés gyulladt meg, a pécsi hivatásos tűzoltók pár perc alatt eloltották a lángokat.

Lakatlan épület udvarán keletkezett tűz

Lakatlan ház udvarán összehordott bútorok, lomok égtek csütörtök késő este Pécsett, a Palahegy utcában. A lángok átterjedtek az épület ablakára, redőnyére, majd kis mértékben a tetőszerkezetre is, a ház füsttel telítődött. A pécsi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, majd átvizsgálták és kiszellőztették az épületet, amelyben senki sem tartózkodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában