Újabb baleset Baranyában

2023.09.13. 09:34

Egy személyautó és egy tehergépkocsi karambolózott szerdán délelőtt a 48-as térnél

Czeczon Enikő

Fotó: tommaso79

Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy a szerdán, a délelőtti órákban, a 48-as téri buszmegállónál – Lánc utcai rendelővel szemben – baleset történt. Elmondása szerint egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi érintett az esetben, a rendőrség is a helyszínre érkezett.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük a cikket.

A szerda reggeli órákban már beszámoltunk két közlekedési balesetről. Az egyik eset Mánfa közelében történt, amely során három személy megsérült - egy súlyosabban, kettő könnyebben. A baleset során két személygépkocsi ütközött frontálisan, az egyik autó az oldalára fordult. 

A másik baleset a Szentlőrinci járáshoz tartozó Cserdi közelében történt, amely során egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött. Az eset nem járt személyi sérüléssel.

Frissítés

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette, hogy a Lánc utcai rendelőintézet közelében történt délelőtti baleset során egy személygépkocsi és tehergépkocsi ütközött.

Tudomásunk szerint az eset során nem történt személyi sérülés. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában