Veszélyes lehet

2023.09.17. 18:59

Riadalom a pécsi belvárosban, hatalmas rendőri akció zavarta meg a nyugodt vasárnapot Pécsen

Zsigmond József

Olvasói fotó

Olvasónktól kaptuk az információt, miszerint vasárnap késő délután a Mária utca környékén sétálókat felfegyverzett, bukósisakos, golyóállómellényes rendőrök terelték a Széchenyi tér felé. Helyszínre sietett kollégánk is, aki megerősítette, hogy a Mária utcát és a Hunyadi János utcát részlegesen lezárták, minden sarkon fegyveres, mellényes rendőrök fordítják vissza az arrafelé közlekedőket. Mint megtudtuk, egy környéki lakóházból érkezett bejelentés, ezért érkezett nagy erőkkel a rendőség a helyszínre. Információink szerint lőfegyverről lehet szó. 

Frissítés! (22:10)

Este tízkor még tartott a fent nevezett utcák részleges lezárása, hivatalos információ továbbra sincs arról, hogy milyen akciót hajt végre a TEK és a rendőrség. Mint kollégánk korábban jelezte, a helyszínen mesterlövészeket is látott.

Frissítés 2 (22:45)

Az akció a belvárosban véget ért. A kordonként funkcionáló rendőrségi szalagok lekerültek, az egyenruhások elhagyták a helyszínt. Hivatalos információ továbbra sem áll rendelkezésünkre az elmúlt órák eseményeiről.

Frissítés:

Kiderültek a részletek hétfőn kora délután.

Részletek ebben a cikkben olvashatók!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában