Nem jól indult a reggel

2023.10.01. 07:26

Frissítve! Teljes terjedelmében lángolt egy épület Mecseknádasdon

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: sandyman

Információink szerint vasárnap reggel kigyulladt egy melléképület Mecseknádasdon, a Petőfi Sándor utcában. A helyszínre kiérkeztek a bonyhádi hivatásos és a mecseknádasdi önkéntes tűzoltók.

Teljes terjedelmében lángolt a kerti szaunát is magába foglaló építmény, a tűz pedig a kerítésre is átterjedt. A kiérkező egységek először egy vízsugárral körülhatárolták a terültet, majd eloltották azt. Jelenleg folynak az utómunkálatok.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjét, Horváth Nikolett Csillát, amint válaszol megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Frissítés

Az eset Tolna vármegye működési területén történt, így a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Köves Péter tájékoztatott minket.

Az eset során egy szilárd tüzelésű szauna, valamint fabrikettek égtek. A tűz huszonöt négyzetméterre terjedt ki.

A helyszínre érkeztek a bonyhádi és szekszárdi hivatásos, valamint a mecseknádasdi önkéntes tűzoltók. Az egységek kettő vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltották el a lángokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában