Elkapták

2023.10.11. 08:53

Visszajáró vásárló helyett, a visszajáró tolvaj címet kellene megkapnia - videó

Nem vásárolni, lopni járt a boltba.

Bama.hu

A Szigetvári Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki 2023 áprilisában két egymást követő nap is lopott egy szigetvári üzletben.

A 33 éves vádlott április 23-án kora délután bement egy szigetvári üzletbe és –kihasználva azt, hogy a pénztárnál éppen nem tartózkodott senki- a kasszából pénzt vett ki, majd elhagyta az üzletet. Néhány perc múlva visszatért és a pénztárgép alatti szekrényben elhelyezett dobozból egy köteg bankjegyet vett el és egy mobiltelefont is magához vett.

A férfi másnap kora délután visszament az üzletbe és ismét készpénzt vett el a kasszából. A vádlott összesen 240.000 forint kárt okozott az üzletnek, ami nem térült meg. A Szigetvári Járási Ügyészség lopás vétségével vádolja a férfit. Vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság büntetővégzést hozzon az ügyben és a büntetlen előéletű vádlottal szemben pénzbüntetést szabjon ki. 

A felvételen az április 23-i cselekmény látható:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában