Csúnya ügy

2023.11.01. 14:40

Kiskorú mostohatestvérével erőszakoskodott

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség a kilenc év fegyházbüntetés helybenhagyását indítványozta annak a vádlottnak a büntetőügyében, aki kiskorú rokona sérelmére szexuális erőszakot követett el – közölte kedden a vádhatóság.

Bama.hu

Fotó: Antonio Guillem

A közlemény szerint a 24 éves somogyi férfi 2022. januárjától édesapjával, annak élettársával és annak három kiskorú lányával élt közös háztartásban. 

A kétszobás ingatlan egyik szobájában az apa és élettársa lakott, míg a másik szobát a vádlott és a lányok közösen használták. A vádlott a közösen lakott szobában az egyik kislányt 2022. áprilisától mintegy két hónapon át éjszakánként rendszeresen szexuálisan molesztálta – írták.

Mint emlékeztettek, a Kaposvári Törvényszék a 2023. szeptemberében hozott ítéletével a vádlottat szexuális erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek, ezért 9 év fegyházbüntetésre ítélte. Az ítélet ellen a védelem felmentés, illetve enyhítés iránt fellebbezett. A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítélet helybenhagyására tett indítványt.

Az ügyben másodfokon a Pécsi Ítélőtábla dönt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában