Rendőrök a helyszínen

2023.11.03. 12:23

Újabb baleset borzolta a kedélyeket Pécsen: jogosítvány nélkül vezetett a vétkes sofőr

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: ChiccoDodiFC

Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy baleset történt Pécsen pénteken dél körül. Az eset helyszíne a Kálvária utca. Információink szerint ráfutásos baleset történt, amelyben egy személygépkocsi és egy kisbusz érintett. A helyszínre kiérkeztek a rendőrök.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Frissítés 

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset az Ágoston-tér környékén történt, ahol egy női járművezető személygépkocsijával utolért egyik másik autót, és belement. Kiderült az is, hogy a vétkes sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, amelyet szabálysértési eljárásban vizsgálnak.

Úgy tudjuk, hogy az eset nem járt személyi sérüléssel.

Mindemellett egy másik baleset is történt a helyszínen. Egy autós nekiment egy a járdaszigetre kihelyezett jelzőtáblának, ami ennek következtében megferdült. Információink szerint, ezen eset során sem sérült senki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában