Ez aztán a karácsonyi meglepetés:

2023.12.14. 16:20

Hamis jegyeket árusítanak a népszerű pécsi előadásra

Hamis jegyeket árusítanak A diótörő pécsi előadásaira – tették közzé a Pannon Filharmonikusok közösségi oldalukon,

Mohay Réka

Fotó: Google maps

– Felhívjuk kedves közönségünk figyelmét, hogy az egyik legnagyobb közösségimédia-felületen hamis jegyeket árusítanak a Kodály Központban december 22-én és 23-án előadásra kerülő A diótörő – karácsonyi varázslat című, Pannon Filharmonikusok, Pécsi Balett és Bóbita Bábszínház koprodukcióra – írják a karácsonyi előadás valódi koprodukciós partnerei.

A szervezők hozzáteszik, csak a hivatalos értékesítési partnereknél, a Kodály Központ jegypénztárában és a Jegymester.hu felületén váltott jegyekért tudnak felelősséget vállalni. – A szervezők és a nézők közös érdeke, hogy senki se váljon csalók áldozatává, ezért kérjük a károsultakat, hogy mindenképpen jelezzék a rendőrségen, ha észreveszik a csalást. A hamis jegyek eltérnek a hivatalos jegyek formájától. Ha bárki a hivatalos jegyértékesítési csatornáktól eltérő módon vásárolt jegyet, és bizonytalan az érvényességében, kérjük, hogy hozza be a Kodály Központ jegypénztárába, ahol kollégáink segítenek a jegy érvényességének ellenőrzésében. További információ a Kodály Központ jegypénztárában a Pannon Filharmonikusok munkatárástól kérhető telefonon 72/500-300; e-mail-ben: [email protected] – figyelmeztetnek a filharmonikusok.

Az esetről szóló híradást megosztotta közösségi oldalán a Pécsi Nemzeti Színház is, felhívva a figyelmet arra, hogy a csalók hamisan használják a teátrum logóját is, ami azonban egyúttal árulkodó is, hiszen A diótörő nem a Pécsi Nemzeti Színház produkciója.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában