Elmaradt a koncert

2023.12.10. 09:23

Lángolt az egyik legnépszerűbb pécsi szórakozóhely

Czeczon Enikő

Fotó: sezer66

Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy szirénázás közepette gurult be egy rendőrautó a Centrum Parkolón keresztül a Pécsi Esthez szombaton a kora esti órákban. Az emberek odakint ácsorogtak a hideg levegőn.

A népszerű szórakozóhely még este kitett egy posztot Facebook-oldalára, ahol arról tájékoztatták az embereket, hogy a zenekari hangbeállás alatt egy lámpa kigyulladt és tűz keletkezett. Arról is hírt adtak, hogy szerencsére gyorsan sikerült eloltani a keletkezett tüzet, viszont az oltás során egy kis fennforgás keletkezett beltérben, így a szombati rendezvényeket törölték.

A Pécsi Est munkatársai mindenkitől elnézést kértek, biztosították őket, hogy a napokban jelentkezni fognak a koncert pótlásával kapcsolatos információkkal, mindemellett megköszöntés az intézkedő tűzoltó kollégák gyors és szakszerű segítségét.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjét, Horváth Nikolett Csillát.

A szóvivő úgy tájékoztatta hírportálunkat, hogy pár perccel este háromnegyed 7 előtt riasztották a tűzoltókat, hogy egy hangszigetelő szivacs meggyulladt. Az ott dolgozók kézi tűzoltó készülékkel már eloltották a tüzet, mire kiértek a tűzoltók, akik a helyszínen utómunkálatokat végeztek és kiszellőztették a helyiséget. 

A tűz körülbelül két négyzetmétert érintett. Vélhetően az okozta a tüzet, hogy az erős lámpák egy irányba világítottak, és emiatt megolvadt a szigetelés.

Úgy tudjuk, hogy személyi sérülés nem történt.


 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában