Teljes szélességében lezárták az utat

2024.01.23. 07:04

Halálos buszbaleset Komlónál: egy utas életét vesztette

Czeczon Enikő

Fotó: Laufer László

Információink szerint kedden reggel lesodródott az úttestről és az oldalára, majd az árokba borult egy autóbusz Komló külterületén, a Kisbattyán városrész felé vezető úton.  

Egy ember a jármű alá szorult, akit a balesethez riasztott komlói hivatásos tűzoltók emelőpárna segítségével szabadítottak ki. 

A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Pécsről pedig egy tűzoltódaru is elindult a helyszínre, ahol teljes szélességében lezárták az utat. 

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük cikkünket. 

Frissítés:

A rendőrség úgy tájékoztatott minket, hogy Komlónál egy autóbusz megcsúszott, és ezután került árokba . A helyszíni munkálatok még zajlanak az érintett területen.

Úgy tudjuk, hogy a sofőrön kívül négy utas tartózkodott a járművön. Közülük egy életét vesztette, ketten pedig könnyebben megsérültek. 

A baleset részletei ide kattintva olvashatóak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában