Elkapták

2024.01.18. 12:52

Csapatban és egyéniben is indult a betörő

Egy babarci lopás elkövetőit fogták el a mohácsi rendőrök. Kiderült, az egyik tolvaj több pécsi betöréshez is köthető – adta hírül csütörtökön a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Prostock-studio

A rendőrségre január 12-én, nem sokkal éjfél után arról érkezett bejelentés, hogy betörtek egy babarci ingatlanba. A ház melléképületéből gázpalackokat, hegesztőtranszformátort és fűkaszát vittek el – ismertették az esetet.

A tájékoztatás szerint a rendőrök hajnalban Pécs közelében fogták el a társaságot. A 34 éves férfit és az elkövetéssel gyanúsítható három tettestársát előállították a rendőrkapitányságra, majd kihallgatták őket. Ellenük lopás miatt indított nyomozást a Mohácsi Rendőrkapitányság – írták.

A rendőrség szerint 34 éves férfi kapcsán felmerült a gyanú, hogy több pécsi betöréshez is köze lehet.

A pécsi nyomozók őt és azonos korú társát azzal gyanúsítják, hogy 2023. december végén bemásztak egy helyi ház udvarába, majd betörtek az épületbe, és egy raktárhelyiségből szerszámgépeket, valamint egy fűkaszát loptak el, több mint 500 ezer forint kárt okozva ezzel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában