Diákokat tájékoztattak

2024.02.14. 19:12

Az internet számos veszélyt rejt magában

Az online világban nagyon fontos az odafigyelés, és a saját biztonságunk, hiszen az internet számos lehetőséget kínál a csalóknak.

Czeczon Enikő

Ennek az elektronikus már-már univerzumnak nevezhető világnak a terjedésével nem meglepő, hogy egyre nagyobb figyelmet fordítanak a biztonságos internetezésre bizonyos szervezetek. Ez pedig azt eredményezte, hogy a Safer Internet Day nemzetközi mozgalom kezdeményezésére az Európai Unió Biztonságos internet programjának támogatásával életre hívta a biztonságis internet napját, ami február 5-ére esik.

A szervezetek, köztük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság is fontosnak tartja, hogy felhívja minden korosztály figyelmét a biztonságos internethasználatra. Ennek keretében február 13-án a rendőrség munkatársa, Kiss Viktor rendőr alezredes látogatott el a Királyegyházai Általános Iskolába, ahol előadást tartott a témában az intézmény diákjainak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában