Szakmai nap

2024.02.02. 17:00

Iskolarendőri tevékenységéért díjazták a beremendi körzeti megbízottat

Kovács Zoltán rendőr zászlóst, a Siklósi Rendőrkapitányság, Beremendi Rendőrőrs körzeti megbízottját az előző tanévben végzett kiemelkedő iskolarendőri tevékenységéért vehetett át díjat csütörtökön Budapesten – számolt be a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a Facebook-oldalán.

Bama.hu

Forrás: Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság hivatalos Facebook-oldala

Mint közölték, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság csütörtökön a Rendőrségi Igazgatási Központ auditóriumában rendezte meg a „IX. Országos Iskolarendőr Szakmai Napot”.

Forrás: Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság hivatalos Facebook-oldala

Tájékoztatásuk szerint a zászlós az Egyházasharaszti Általános Iskolában évek óta lát el iskolarendőri teendőket, szoros kapcsolatot alakított ki a pedagógusokkal, a gyermekekkel és a szülőkkel.

Munkáját aktívan, percízen, felelősségteljesen, lelkiismeretesen és nagy odaadással végzi, a közösség elé példaképként állítható. Az iskolarendőr szolgálati idején kívül is rendelkezésre áll, amennyiben az iskola vezetése problémát jelez felé – ismertette a bejegyzés.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában