Baleset is történt

2024.03.06. 10:59

A kivitelező hibája miatt történt gázszivárgás Pécsett

Ez történt tegnap.

Bama.hu

Gázszivárgás a belvárosban

Szivárgott a gáz tegnap délután egy pécsi, Bajcsy Zsilinszky utcai társasház pincéjében. Az egyik lakó észlelte a gázszagot, illetve süvítő hangot hallott, ekkor elhagyta az épületet és értesítette a katasztrófavédelmet. A pécsi hivatásos tűzoltók és a Baranya vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult a helyszínre. Az egység légzőkészülékben felderített, közben folyamatosan méréseket végeztek, illetve áramtalanították az épületet. A gázszolgáltató szakemberei elmondták, hogy a házban gázvezeték-felújítási munkálatok tartanak, a kivitelező a csövet nem megfelelően dugózta le, ezért volt gázszivárgás. A társasházban a munkálatok miatt nem volt gázszolgáltatás. A szivárgást megszüntették. Az épületet senkinek sem kellett elhagynia, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor, illetve személyi sérülés sem történt. 

Baleset az 57-esen

Két személyautó ütközött össze tegnap kora este az 57-es számú főúton, az üszögi elágazónál. A járművekben csak a sofőrök utaztak, nem sérültek meg. A balesethez a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a helyszín biztosítása mellett átvizsgálták a járműveket, majd az egyiket áramtalanították. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában