Már lehet regisztrálni

2024.03.16. 09:00

Éles helyzetekben fejleszthetik a motorosok képességeiket

Pécsre is ellátogat a Moto Safety, hogy ingyenes motoros tréningen fejleszthessék képességeiket és szerezzenek gyakorlatot éles helyzetekben a résztvevők.

Czeczon Enikő

Fotó: Photo travelling people sports

Csaknem háromezren vettek már részt a 2021-ben indult Moto Safety tréningeken, és a visszajelzések szerint a hétköznapokban tudják hasznosítani az itt megszerzett tudást a gyakorlaton résztvevők. 

A tréningek sora április 6-án a pécs-pogányi repülőtéren indul, amely egész napos programra már lehet jelentkezni a humdamotosafety.hu oldalon április 5-én délután 2 óráig. Az eseményen többféle gyakorlati tréninget lehet majd kipróbálni, valamint elméleti előadáson is részt vehetnek a regisztrálók.

A rendezvényen instruktorok segítségével a forgalomban megfelelő járműkezelési, fékezési és akadálykikerülési gyakorlatokat végeznek a motorosok, valamint a kanyarívek és kanyarkombinációk kezelésének módszereivel is megismerkedhetnek. 

Az említett elméleti előadáson pedig a közúti elsősegélynyújtásról, az ittas vezetés hatásairól és a motorkerékpáros balesetek tapasztalatairól is szó esik. 

A képzéseken azon személyek indulhatnak, akiknek érvényes műszaki engedéllyel rendelkező motorkerékpárjuk van, és megvan a megfelelő jogosítványuk hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában