Nyilatkozott a rendőrség

2024.04.03. 11:55

Ásóval támadtak egy pettendi családra húsvét előtt

A rendőrség is szolgált részletekkel a pettendi ásós támadásról.

Tóth Viktória

Hírportálunkat kereste meg egy hölgy március 30-án, miszerint a Baranya vármegyei Pettenden egy családra (2 kiskorú gyermekkel) immár többszörösen rátámadtak, gázspray-vel, ásóval. A rendőrségtől kértünk további információt a témában.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban most arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy bejelentésre érkeztek ki a rendőrök 2024. március 29-én 17 óra körül egy pettendi lakóházhoz. Egy 53 éves helyi lakost állítottak elő, aki a beszerzett adatok alapján szóváltásba keveredett az ott lakókkal, majd az udvarról felvett ásóval többször megütötte a bejárati ajtót, miközben fenyegetőzött. A férfit kihallgatták gyanúsítottként, ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást a Szigetvári Rendőrkapitányság. A rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb információval nem szolgált.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában