Káosz

2024.04.28. 12:17

Fennakadást okozott egy kanyarodó busz a parkoló autók miatt

Czeczon Enikő

Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy vasárnap délelőtt Pécsett, a Móra Ferenc és a Lőtér utca kereszteződésben nem tud kikanyarodni egy helyi járatú csuklós autóbusz, amelynek oka a parkoló autók. Az eset miatt a forgalom nem halad, és dugó alakult ki az érintett útszakaszon. Van, aki már több mint fél órája arra vár, hogy haladhasson. 

 

Hasonló helyzet az elmúlt hetekben ugyan nem történt, de a közlekedés viszont igazi káosz a környéken, mióta a vásártérnél lévő útfelújítási munkálatok elkezdődtek, és az autóbuszoknak kerülő úton kell haladniuk, a személygépkocsik vezetői pedig nem találnak maguknak parkolóhelyet, aminek következtében kockázatot vállalva, szabálytalanul állnak meg.

 

A helyszínre kiérkeztek a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is. 

A rendőrség megerősítette azt az információt, hogy egy busz nehezen tudta bevenni a kanyart a Móra Ferenc és a Lőtér utca kereszteződésben. A rendőrséghez bejelentés érkezett, hogy egy szabálytalanul parkoló autó okozta a fennakadást. A kollégák kiérkeztek a helyszínre, akik megállapították, hogy az autó szabályosan parkol. A busz, végül kis segítséggel, de ki tudott kanyarodni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában