Pécs

2018.01.04. 15:00

Kijavították a hibát az átkelőnél

Napokon keresztül sárgán villogtak a lámpák a Rákóczi úton.

H.Zs.

Több napon keresztül sárgán villogott Pécsett, a Rákóczi úton az Árkád és a Hal tér között lévő két gyalogátkelő forgalomirányító lámpája – jelezték szerkesztőségünknek olvasóink. Mint írták, az ünnepek alatti minimális forgalomban szinte fel sem tűnt az autósoknak, hogy nem működnek a lámpák, azonban az új év első munkanapján, a megnövekedett forgalomban már érződött a készülék hiánya. A legnagyobb fennakadást azonban a tegnap reggeli csúcsforgalomban tapasztalhatták meg az erre közlekedők, ugyanis már a tanítás is megkezdődött az iskolákban.

Lapunk kérdésére Erdős Réka, a BIOKOM Nonprofit Kft. sajtófelelőse elmondta, a lámpa működésével kapcsolatos probléma elhárítását haladéktalanul megrendelte a városüzemeltetési társaság az erre szakosodott vállalkozótól. A lámpa több napon keresztül sárgán villogott, ezzel jelezve az autósoknak, hogy ezen a szakaszon fokozott körültekintéssel közlekedjenek.

A készülék kijavítását tegnap délután elvégezték a szakemberek, így visszaállt az eredeti forgalmi rend.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!