szentlőrinc

2018.02.19. 12:38

Járda segíti a kutyasétáltatást

Mintegy száz méter hosszú szakaszon építettek járdát a kisváros egyik zöldterületén, hogy a kutyasétáltatásra ide érkezők számára kulturáltabb körülményeket teremtsenek.

Nógrádi László

Mint arról a munkálatokat végző Szentlőrinci Közüzemi Nonprofit Kft. vezetője beszámolt, a járdaépítést a helyiek felvetése nyomán szervezte meg az önkormányzat. Tönkő Péter ügyvezető arról tájékoztatta a lapunkat, hogy a Start munkaprogramban készített cementlapokból építették meg a járdát a helyi közfoglalkoztatott munkások. A munkavégzést segítette az enyhe téli idő, így februárra el is készült a járda, jelenleg a környezet rendezésén dolgoznak.

A Tompa Mihály utca mentén fekvő zöldterületet tovább is fejlesztik, kihelyeznek majd padokat és szemétgyűjtőket is, valamint fákat ültetnek, parkosítják a fűtőmű melletti eddig kihasználatlan területet. Ennek eredményeként a kutyatulajdonosoknak nem kell a városi parkokba vinni az ebeket, a négylábúak itt szabadabban mozoghatnak és a gazdik is kikapcsolódhatnak.Nógrádi László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!