kaszinó

2018.02.05. 10:21

Oszlopokkal védik a járdát

Tavaly december elsején nyitotta meg kapuit az új pécsi kaszinó az egykori Domus Áruház földszinti részén.

Zsigmond József

A napokban egy olvasónk arra hívta fel a figyelmet, hogy hétvégenként, főleg az esti órákban áldatlan állapotok uralkodnak a kaszinó környékén. Mint elmondta, a fő gond, hogy az autók a járdát használják parkolónak. A múlt hét végén az egyik kocsi nekihajtott az egyik frissen ültetett fának, mely ki is tört. Hozzátette, nem a kaszinóval van problémája – ha valakinek van pénze és el akarja játszani, hát tegye –, ám az nem megoldás, hogy a járda parkolóként működjön és a gyalogosoknak a kocsik között kell cikázniuk. Megkerestük a pécsi városházát, ahol közölték, hogy tudnak a problémáról és már felvették a kapcsolatot a Biokommal azért, hogy valami fizikai akadályt építsenek a feljárónál.

Tegnap reggel a városi cég két embere már munkához is látott a helyszínen: oszlopokat helyeztek el, hogy így akadályozzák meg a járdán való parkolást. Ottjártunkkor az oszlopok már álltak, két autó pedig a járdán rekedt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!