segítség

2018.04.28. 16:42

A buszsofőr hívott mentőt az utashoz

 Közösségi oldalon köszönte meg egy újpetrei anyuka, hogy lányához mentőt hívott egy távolsági busz sofőrje.

Zsigmond József

„Nagyon hálás vagyok és köszönettel tartozom azoknak az embereknek, akik segítettek a lányomnak. Főképp annak a buszsofőrnek, aki szerdán hajnalban a 6:25-ös Siklós–Újpetre–Pécs között közlekedő járatot vezette” – így kezdődik az a bejegyzést, amit saját Facebook-oldalán osztott meg az anyuka.

Mint ahogy leírta, kislánya rosszul lett a buszon, és a mellette ülő barátnője szólt a sofőrnek, aki készségesen megállt, majd egy-két utassal együtt próbáltak segíteni. A sofőr egy idő után mentőt hívott a lányhoz. „Hála istennek a lányomnak nincs komoly baja és annak is örülök, hogy vannak még lelkiismeretes, segítőkész emberek! Bízom benne, hogy egy-két megosztással eljut ez az üzenet a busz vezetőjéhez is! Nagyon köszönöm!” – így zárta sorait a hálálkodó anyuka.

A bejegyzés önálló életre kelt, rövid időn belül több mint nyolcszázan osztották meg, és mint az egyik hozzászólásból kiderült, az üzenet révbe ért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!