olvasói levél

2018.05.16. 17:10

Abaliget szép, de akad hiányosság

Nagyon szeretjük Abaligetet, a családdal elég gyakran megyünk oda kirándulni és az unokánk is megszerette az újonnan létesített játszóteret - írja egyik olvasónk.

bama.hu

Bár pécsiek vagyunk, sokszor megcsodáljuk a Mecsek eme gyöngyszemét. Abaliget tényleg olyan mint egy kis nemzeti park. Tapasztaljuk, hogy sok látogatója van a helynek. Csodálatosan megszépült – gondolom pályázati pénzből. Sajnos egy kis észrevétellel is kell, hogy éljek: az új padok miatt!

Nagyon kényelmetlen az ülés a padokon, mert nagyon magas és nem vízszintes. Legutóbb, mikor ott jártunk, egy abaligeti lakos hívta fel a figyelmünket, hogy a deszkák a könyöklőre lettek felrögzítve, és ez okozza a problémát. Nem egy-két padnál, hanem mindegyiknél. Hát kérem én ezt „kontár” munkának tekinteném. Ezek helyrehozhatók – csak eggyel lejjebb kell kifúrni és felcsavarozni. És ezek szerint még nem szúrt szemet senkinek? Csodálkozom. Nem ezt kellene mutatni és elvinni az országjáróknak Abaligetről. Bízom benne, hogy kijavítják az észrevételezett hibát, amit előre megköszönök!

V. I.

(Képünk illusztráció, forrás: egykor.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!