Orfű

2018.06.28. 18:20

Megkérdezték a fesztiválozókat a Fishingről

A Fishing on Orfű fesztivál történetében már ötödször tehették ki a szervezők a fesztivál kezdetén, hogy elővételben minden jegy elkelt. Az idén az időjárás nem igazán fogadta kegyeibe a fesztiválozókat.

Zsigmond József

– Összesen három víziszínpados koncert maradt el pénteken az esős időjárás miatt – mondta el Egyedi Péter, a fesztivál sajtómenedzsere. – Egy úszós stégre raktuk ki a technikát, amik akkumulátorokról kaptak az áramot, de az eső miatt nem mertük megrendezni az itteni programokat.

A szervezők most is kíváncsiak voltak a részvevők véleményére. Negatívumként a szeméthelyzetet említették. Az idén környezettudatosságra törekedtek, így a kemping területén már megkezdődött a szelektálás, ami kicsit megakasztotta a folyamatot. A másik negatívum a dugulás volt. Kiderült, a vízhálózat a kemping területén elhasználódott, felújításra szorul. Rengeteg pozitív visszajelzést is kaptak ugyanakkor, többek között a színpadtechnikára. Nem is csoda, hisz idén költötték a legtöbbet a hang és fénytechnikára a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!