Pécsvárad

2018.07.06. 17:40

Az országos szövetség is elismerte munkájukat

Különböző programokkal ünnepelte a pécsváradi Nyugdíjas Egyesület a 25. évfordulóját. Az egyesület elismerő oklevélben is részesült.

H. ZS

Márciusban ünnepelte megalakulásának 25. évfordulóját a pécsváradi Nyugdíjas Egyesület. Az összesen 185 tagot számláló közösség nagy lelkesedéssel készült a jubileumra, ebből az alkalomból a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetségének alelnöke, Dr. Kocsis Gyula elismerő oklevelet adott át az egyesületnek és Kárpátiné Kovács Zita elnöknek.

Az egyesület komoly tervet állított össze az idei évre is, megtartották a Költészet napját, ellátogattak a Paksi Atomerőműbe, megtekintették az ozorai kastélyt és fürödtek Tamásiban, a gyógyfürdőben. Az egyesület hagyományőrző tánccsoportja, férfikórusa és szólistái is több alkalommal szerepeltek, részt vettek Véménden öt település kórustalálkozóján, szerepeltek Pécsváradon a város napján, Sásdon a Baranya megyei nyugdíjas-találkozón és Nagypallban a Pincegaléria megnyitóján. A nyári programok között szerepel kaposvári, szigetvári, orfűi, magyarhertelendi kirándulás, valamint utazások Nagyatádra, Erdélybe és Miskolctapolcára.

Az egyesület irodája a Pécsváradi Önkéntes Pontban széles körű irodai szolgáltatásokkal várja a tagságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!