Kővágótöttös

2018.08.23. 12:00

A falunap helyett kirándultak

Az idei évben falunap helyett kirándulást szervezett a településen élők számára az önkormányzat.

W. K.

Karcag, 2018. április 29. Főként gyerekek, családok, túrázók, pihenni vágyók körében népszerű a karcagi Erzsébet liget lombkorona sétánya. A 6-7 méter magasságában, a fák lombozatában vezető, közel 300 méteres járatban több interaktív elem ad ismeretet a közvetlen környezet természetrajzáról. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

Az úti cél Felcsút–Velencei tó volt, ahová három busszal indult el a 108 résztvevő. Először a Vál-völgyi kisvasút alcsútdobozi megállóhelyéről utaztak a felcsúti Puskás Akadémiáig, ahol részletesen bemutatták az akadémiát és a stadiont.

Ezt követően Velence településen töltötték a délutánt a résztvevők, ahol a családok kedvük szerint múlatták idejüket a hazaindulásig. Szép tájakon, sok ismerettel gazdagodva érkeztek meg a kirándulásról az esti órákban. A helyi önkormányzat néhány éve döntött úgy, hogy kétévente közös kirándulást szervez a hagyományos falunap helyett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!