Kisharsány

2018.10.19. 08:35

A harmonikus családi élet támogatásáért indult program

A harmonikus családi élet feltételeinek támogatásáért indult program részeként Család és KarrierPont nyílt Kisharsányban.

Zs. K.

A „Magam Adom!” program célja a Siklós járásban élő nők támogatása abban, hogy munkát vállaljanak teljes- vagy részmunkaidőben és magánéletüket össze tudják egyeztetni a munkavállalással. A CsakPONTban képzéseket, workshopokat és számos kötetlenebb rendezvényt szerveznek.

– Október 30-adikára őszi kirándulást szervezünk Pécsre az általános iskolásoknak, másnap 31-én pedig tökfesztiválra várjuk a gyerekeket. A célközönségünknek képzéseket szervezünk, hamarosan indul például egy 40 órás ingyenes pedagógus továbbképzés. Azt reméljük, hogy legalább annyira aktívan telnek majd az elkövetkezendő programjaink, mint az eddigiek – mondta Happ Zsuzsa, a program kommunikációs munkatársa. Hozzátette, nagyon népszerű a segítő-önsegítő csoportként működő szülőklub, vagy a mozgásfejlesztő torna, de a ruhaszínház is jól sikerült, ezért ezt ismét megszervezik majd a következőkben. A felajánlott ruhákhoz kapcsolt történetek, színházi előadások igazán jó hangulatot teremtettek a ruhaosztáshoz.

A CsakPont az orvosi rendelő mögött várja azokat a nőket, családokat és munkáltatókat, akik segítséget kérnek vagy segítséget tudnak nyújtani az elhelyezkedésben, a munkavállalásban, a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtésében. Mentálhigiénés és munkaerőpiaci szakértők biztosítanak lehetőséget a konzultációra azok számára, akik úgy érzik, hogy szükségük van rá a munkában vagy a magánéletükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!