Segítség

2018.11.17. 11:00

Felhívják a figyelmet a hátrányos helyzetűekre

A Baranya Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház, és a Sásdi Általános Művelődési Központ közösen tartja meg november 30-án, a fogyatékossággal élő emberek világnapjához kapcsolódóan a II. Megyei Esélynapot a Sásdi ÁMK-ban.

B. D.

Nagymágocs, 2016. szeptember 15. Horváth Jenõt kerekesszékében tolják be a Csongrád Megyei Kormányhivatal mobil kormányablakába az Aranysziget Otthon Nagymágocsi Kastélyotthonának udvarán 2016. szeptember 15-én. Ezen a napon az intézmény idõsek napi programja keretében érkezett a mobilizált kormányablak az otthonba. Egy hétig járják a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai a megyét és viszik helybe az ügyintézés lehetõségét. MTI Fotó: Rosta Tibor

Fotó: MTI

A rendezvény célja a figyelem ráirányítása a hátrányos helyzetű emberekre. Bemutatni azok értékeit, és hogy ugyanolyan emberek, mint bármelyikünk. Bízva abban, hogy az ilyen és ehhez hasonló rendezvényekkel segíthetik a fogyatékossággal élő emberek, a romák vagy éppen az idősek elfogadását, valamint a velük történő együttélés természetességét.

A délelőtti órákban a PTE-PEAC Rolling Basket játékosai fognak kerekesszékes kosárlabda-bemutatót tartani, ezt követően lesz láthatatlan ebéd és szépségstúdió is az érintetteknek. Délután a Down-szindrómás Orbán Balázs fog gitározni, majd a Szarkaláb Banda tart koncertet, végül pedig a helyi tánccsoport zárja az amúgy is színes rendezvényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!